lørdag 13. oktober 2012

FNUG- Bling Bling

Det går mye i flytting og vasking for tiden så det blir veldig lite tid til neglelakk og blogging. For all del; jeg er VELDIG glad for at vi har fått et ny og STØRRE sted (bilder og oppdateringer kommer etterhvert som vi faktisk får flyttet inn)! Men jeg er også veldig glad i å stelle neglene mine :P Akkurat nå har jeg klipt alle ned og beynt med Essie- Grow Faster igjen, for det var det eneste som ikke fikk neglene mine til å knekke hele tiden. Vi får se om det hjelper denne gangen også.

Orly- Haute Red
FNUG- Bling Bling

Her har jeg swatchet enda en fin lakk fra FNUG:) Glitter er jo det jeg liker best, så denne falt helt i smak! Den går både til jul/vinteren som den går til sommeren! Jeg la et strøk med Orly- Haute Red før jeg la to strøk med FNUG- Bling Bling. En utrolig pen glitterlakk med både små og store glitterkorn i rød og gull.
Fin? :D
Jeg synes neglene mine allerede var korte her! Nå er det jo nesten ikke noen igjen av dem... Får se om jeg tør å swatche når de er så korte:P Blir nok litt gamle upostet bilder i mellomtiden.
For å se hvor du kan få tak i FNUG gå inn på www.fnug.com eller facebooksiden deres https://www.facebook.com/FnugNailPolish. Jeg vet også at www.nelly.com selger noen av lakkene deres :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar, det hadde gjort meg så glad! Jeg ser helst at man ikke reklamerer for sin egen blogg her, noe som fohåpentligvis er forståelig for de fleste. Michelle