lørdag 7. april 2012

Tur, grilling og buespikking.

Idag hadde Cath og jeg tenkt til å dra til et kjøpesenter og titte og spise, men istedet for å bruke så mye penger på tull og ingenting og kaste det bort det fine været, så valgte vi heller å gå tur i skogen :) Mye koseligere! Vi kjøpte med pølser, marshmallows og kinderegg. Bikkjene koste seg maks, og det gjorde cath og Tom også :)

Det er ikke så lenge siden Cath så "The Hunger Games", og pga det så tenkte hun ikke på annet enn å sitte i trær og skyte med pil og bue. Så derfor bestemte hun seg rett og slett for å hugge ned et lite tre og lage seg en bue. For en god idé...? Det ble desverre ikke en bue ut av det, men Tom lovte å finne den gamle buen sin så cathrine kunne styre og ordne med den :P Må ikke se bort ifra at storesøster også prøver seg litt også.


Her ser Cath litt trist ut, men hun er nok mer tankefull en trist.
Hun begynte nok allerede å planlegge pil- og buelagingen allerede her...

Sakura var ikke mye interessert i å bli tatt bilde av,
hun elsker å være i skogen sånn som de aller fleste hunder :)

Vi fikk oss en god latter her gitt :P


HAHA! Cathrine var overlykkelig for å kunne grille marshmallows igjen, det var nok himmelsk godt:)

Cathrine fant det perfekte treet til å lage bue av, trodde hun. En time med spikking så knakk den...Sakura ønsker alle en god påske :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar, det hadde gjort meg så glad! Jeg ser helst at man ikke reklamerer for sin egen blogg her, noe som fohåpentligvis er forståelig for de fleste. Michelle