søndag 15. januar 2012

Koh Si Chang.

Det het øya vi ville besøke. Vi hadde hørt at det var veldig pent og rolig der i forhold til en annen øy som lå litt nærmere. Husker ikke navnet akkurat nå. Vi så for oss idylliske strender og koselige bungalowrestauranter. Men istedet for et paradis endte vi opp med å kalle øya for søppeløya... Det fløt av søppel overalt, i vannet og på land. Hadde det ikke vært for all søpla så hadde faktisk vært veldig koselig der. Gatene var små og trange og vannet var grønt/blått. Uansett så gjorde vi det beste ut av det og endte opp med å kose oss allikevel :)

Her er vi på vei opp en kjempealtforlangogbratt trapp for å komme til et kinesisk tempel. Utsikten fra toppen av tempelet.

De smalt kinaputter hele tiden på tempelet. Aner ikke hvorfor.

En noget skeptisk Cathrine. Hun har nettopp
fortalt meg at hun er ganske sikker på at de kremerer munkelik
i den svære rød krukkeovnen bak henne.Også møtte vi jammen meg en ape også!:D Litt ustabil ape, men veldig fin på avstand:PIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar, det hadde gjort meg så glad! Jeg ser helst at man ikke reklamerer for sin egen blogg her, noe som fohåpentligvis er forståelig for de fleste. Michelle